Hyundai forhandler i Sarpsborg og Østfold

Vi startet som Hyundai forhandler i 1993, og i dag er Hyundai og Mazda som er de to hovedmerkene.

På bruktbilavdelingen har vi andre merker i tillegg.

Hyundai kommer med mange nye og spennende produkter. Hyundai har hatt en økning på 76% på verdensbasis de siste årene , der hvor de fleste andre har sunket. IX 35 kom i april, og har de siste motoralternativene og bra design i tillegg til konkurransedyktig pris.I løpet av høsten kommer Hyundai ix20, en utrolig spennende nyhet!

Hyundai er nå elsket av alle bortsett fra konkurrentene! 5 års garanti og ubegrenset antall kilometer! Vi stopper ikke med bare det, se bare her:

Vi blar i tillegg opp med fem års fri veiassistanse gjennom Viking, og legger på vår nye servicetjeneste som kalles " fri helsesjekk " på bilen i fem år. Dette betyr at du en gang i året kan levere bilen inn til gratis kontroll og gjennomgang i tillegg til det du måtte ha av ordinær service. På denne måten er du garantert et kostnadsfritt bilhold utover det du selv måtte påføre av skade. Det tenderer vel til landets beste garantivilkår synes vi!

Vi er meget stolte av å være Hyundai forhandler!

Vi har eget autorisert Hyundai verksted. I tillegg til Mazda og Hyundai kan vi ta imot Subaru biler her. Dette er en god service for kundene, her kan du både kjøpe bilen, få den service utført når det behøves.

 

 

Nordtug Bil AS    Telefon: 69 13 87 77

Autorisert Hyundai forhandler i Sarpsborg, autorisert Hyundai verksted i Sarpsborg.

Vi har forhandlet Hyundai i 17 år, og har gode referanser fra kunder i hele Østfold, med Fredrikstad, Moss, Halden og Sarpsborg