Mazda forhandler i Sarpsborg og Østfold, 25 års jubileum i 2010

25 år med bil

Da Jan Nordtug fikk muligheten til å overta et bilfirma tok han med familien på råd etter å ha sett produktene. De trodde alle at dette var noe å satse på, og de hadde rett - nå står 25års- jubileet for døren!

I dag er Jans sønn, Ole-Petter Nordtug, er eier og daglig leder for Nordtug bil i Sarpsborg. Da Jan gikk av med pensjon tok Ole-Petter over.

Nordtug bil startet med Mazda, og har fortsatt med det siden. I 1993 kom Hyundai etter , og i dag er disse de to hovedmerkene.

På bruktbilavdelingen har de andre merker i tillegg.

Mazda og Hyundai kommer med mange nye og spennende produkter. Hyundai har hatt en økning på 76% på verdensbasis de siste årene , der hvor de fleste andre har sunket. IX 35 kommer i april, og har de siste motoralternativene og bra design i tillegg til konkurransedyktig pris.

I 2006 fikk Nordtug bil et eget verksted. I tillegg til Mazda og Hyundai kan de ta imot Subaru biler her. Dette er en god service for kundene, her kan du både kjøpe bilen, få service og alt verkstedsarbeide utført når det behøves.

Ole-Petter er også en frontfigur for idretten i Sarpsborg. Hockey står hans hjerte aller nærmest.
- Ja, det ligger meg varmt om hjertet og det er viktig for meg at jeg kan gjøre det jeg kan for Sparta, sier han. Han har ingen hockeykarriere å se tilbake på, men han fascineres av måten laget samarbeider på. Det er noe han forsøker å ta med seg som en bedriftsleder.

- Jeg mener vi alle er like viktige for at resultatet skal bli optimalt, jeg vet at jeg ikke kan gjøre alt alene. Sammen er man sterkere, og jeg kan lære noe også, sier Ole-Petter.

En av de ansatte, Henrik, er utdannet innen markedsføring, en kompetanse som Ole-Petter behøver i sin bedrift. Han spiller i Sparta og jobber for Nordtug bil, og begge parter får dra nytte av hans kompetanse.

- Alle vinner, og det vil jeg også mine kunder skal vite, avslutter Ole-Petter

 

Kilde: www.norskebransjemagasinet.no

 

 

Nordtug Bil AS    Telefon: 69 13 87 77

Autorisert Mazda forhandler i Sarpsborg, autorisert Mazda verksted i Sarpsborg.

Vi har forhandlet Mazda i 25 år, og har gode referanser fra kunder i hele Østfold, med Fredrikstad, Moss, Halden og Sarpsborg